Miss Maggie's Kitchen - Relaxed French Entertaining - Grand Format

Edition en anglais

Christophe Roué

(Photographe)

,

Ansley Evans

(Traducteur)

Note moyenne 
From cocktails and starters to mains and desserts. served against a chic vintage backdrop. nearly ms original yet simple recipes from Miss slaggies hitchen—Avocado... Lire la suite
25,00 € Neuf
  • Grand format
    • Miss Maggie's Kitchen. Relaxed French Entertaining
      Edition en anglais
      Paru le : 02/09/2020
      Expédié sous 3 à 6 jours
      25,00 €
  • Ebook
    • Miss Maggie's Kitchen. Relaxed French Entertaining
      Edition en anglais
      Epub fixed layout
      Paru le : 02/09/2020
      Téléchargement immédiat
      16,99 €
    • Miss Maggie's Kitchen. Relaxed French Entertaining
      Edition en anglais
      PDF
      Paru le : 02/09/2020
      Téléchargement immédiat
      16,99 €
Expédié sous 3 à 6 jours
Livré chez vous entre le 22 novembre et le 26 novembre
En librairie

Résumé

From cocktails and starters to mains and desserts. served against a chic vintage backdrop. nearly ms original yet simple recipes from Miss slaggies hitchen—Avocado Toast with Thyme and White Truffle Oil. Butternut Squash and Sage Galette. Baked Chicken and Peaches. or Decadent Pecan Cake—will make every occasion special. The author shares how to create the perfect setting for memorable meals with table settings inspired by nature.

Caractéristiques

  • Date de parution
    02/09/2020
  • Editeur
  • ISBN
    978-2-08-020445-5
  • EAN
    9782080204455
  • Format
    Grand Format
  • Présentation
    Relié
  • Nb. de pages
    256 pages
  • Poids
    1.118 Kg
  • Dimensions
    19,8 cm × 26,4 cm × 3,0 cm

Avis libraires et clients

Avis audio

Écoutez ce qu'en disent nos libraires !

L'éditeur en parle

Edition en langue anglaise

À propos de l'auteur

Biographie de Héloïse Brion

After fifteen years in the fashion industry, HELOÏSE BRION decided to pursue her passion for cooking. On her website Miss Maggié s Kitchen (missmaggieskitchen.com), she shares her singular universe that blends cooking, lifestyle, travel, and entertaining in a classic French style with a modem twist. Since 2017, she has published quarterly recipe journals, and has contributed to magazines including ELLE and ELLE à Table.

Du même auteur

Vous aimerez aussi

Derniers produits consultés

25,00 €